Klanten vertellen

Babycompany.nl

We ontmoeten Rianne van den Bovenkamp, eigenaresse van Babycompany.nl, webwinkel voor gepersonaliseerde kraamcadeaus.

Bright & Budget fotografeerde voor Babycompany.nl artikelen uit de nieuwe collectie. Vandaag zien we met eigen ogen hoe met persoonlijke aandacht de namen worden geborduurd, voordat bestellingen worden verzonden.

“Cadeaus waar je de naam van de baby op kunt borduren zijn erg populair,” zegt Rianne. “Zoiets is natuurlijk ook altijd heel leuk om te geven. Dat kan met de badjasjes en de capes, maar bijvoorbeeld ook met slabs en wikkeldekens, of in het oor van een zacht knuffelkonijn. Behalve het tradi- tionele roze en blauw is er ook veel belangstelling voor andere modekleuren, zoals op dit moment bijvoorbeeld oker of koper.”

“Mensen willen graag keuze hebben en gemakkelijk met ons kunnen overleggen als er vragen zijn.

Dan merk je dat het fijn is dat wij een relatief kleine organisatie zijn. Als je belt, dan krijg je meteen iemand met wie je kunt praten. Die persoonlijke aandacht is belangrijk.”

We vragen Rianne wat Babycompany.nl het belangrijkst vindt bij foto’s van producten. “Nou dat is eenvoudig,” zegt ze. “Ze moeten het product natuur- getrouw laten zien. Ik maakte de foto’s eerder zelf, maar inderdaad, dat kostte me geweldig veel tijd.”

Je vindt Babycompany op www.babycompany.nl

Schoenmakerij De Banq

Bright & Budget maakte voor Schoenmakerij De Banq foto’s van een van de producten die ze in de winkel in Bilthoven en online voeren.

Ik spreek met Dimitri Waslander van Schoenmakerij De Banq en vraag hem hoe hij in het schoenmakersvak terecht is gekomen. ‘Mijn vader was schoenmaker,’ vertelt hij. ‘We hebben samengewerkt in Utrecht en op zeker moment voelde ik dat het tijd was om zelf ergens te beginnen.’ 

Ik vertel hem hoe ik altijd heb gehouden van de sfeer in een schoenmakerij. De geur van leer en het ambachtelijke handwerk, waar op de een of andere manier een tegenwoordig haast ongewone rust vanuit lijkt te gaan. Hij lacht en zegt: ‘Ja, maar er is wel heel veel veranderd. Mensen komen met hun mooiste spullen en dat vraagt dan ook om perfect resultaat van reparaties. Zo zullen we de kleuren soms zelfs eerst scannen, als wat je bijwerkt echt precies moet kloppen.’ 

Na zijn uitleg is me wel duidelijk dat dat om heel wat meer gaat dan zomaar even ergens een stikseltje leggen. 

Bright & Budget maakte voor Schoenmakerij De Banq productfoto’s van een mooie mat-zwarte zak met een product voor schoenonderhoud van The Shoe Care Company. Te koop in de winkel, maar ook online.  Een prachtig biologisch afbreekbaar product dat goed voor je schoenen zorgt én zacht is voor het milieu. 

Je vindt Schoenmakerij De Banq in winkelcentrum De Kwinkelier, vlakbij het station in het centrum van Bilthoven en op www.schoenmakerijdebanq.nl. 

Met een mooi en helder beeld verkoop je meer